Україна

Росіяни відрядили активістів до Курщини – ЦНС


Росіяни відрядили активістів до Курщини - ЦНС

ЦНС закликає продовжувати розповідати родичам та знайомим з тимчасово окупованих територій реальну ситуацію щодо війни й хто її розвʼязав.

Російські загарбники відправили “студентських активістів” з фейкових навчальних закладів до Курщини під виглядом волонтерів. Про це повідомляє Центр національного спротиву у неділю, 18 серпня.

“Кожен так званий навчальний заклад отримав план від окупаційних адміністрацій щодо набору волонтерів зі студентів, який й виконує. Переважна більшість “волонтерів” є учасниками кремлівських рухів типу “руху перших”, – зазначили у повідомленні.

Зауважується, що на жаль, деякі з підлітків викликається за ідейними мотивами через російську пропаганду й відсутність альтернативної інформації.

ЦНС закликає продовжувати розповідати родичам та знайомим з тимчасово окупованих територій реальну ситуацію щодо війни й хто її розвʼязав.

Окрім цього, у Спротиві закликали місцеву молодь саботувати співпрацю з ворогом й не псувати собі життя. Водночас повідомляйте про колаборантів за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що росіяни масово переправляють гуманітарні вантажі, передбачені для тимчасово окупованих територій України, на Курську область.

Новий фронт. Курська операція набирає обертів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + 20 =

Back to top button