Україна

Росіяни відключили у Херсонській області мобільний зв’язок та інтернет

Росіяни відключили у Херсонській області мобільний зв язок та інтернет

Фото: lenta.mobus.com

На Херсонщині виникли проблеми зі зв’язком

Херсонський “гауляйтер” стверджує, що регіон повністю перейде на російський стільниковий зв’язок.

Російські окупанти відключили на території Херсонської області мобільний зв’язок та інтернет. Про це повідомив голова регіону Геннадій Лагута в ефірі телемарафону у понеділок, 30 травня.

“Близько 18:10-18:20 зник зв’язок. Протягом попередніх двох днів зв’язок був нестійкий: то з’являвся, то зникав. А це зник зовсім. У мережі лише невизначені оператори, які з’явилися кілька днів тому… Працює тільки провайдер Скайнет через Крим”, – сказав губернатор.

Водночас росЗМІ з посиланням на представника окупантів, самопроголошеного “заступника голови Херсонської ВДА” Кирила Стремоусова інформують, що “регіон повною мірою перейде на російський стільниковий зв’язок, оператори мобільного зв’язку України більше не вестимуть діяльність на території області”.

Херсонський “гауляйтер” стверджує, що мешканці області вже купують SIM-картки російського мобільного оператора.

“SIM-картки вже надійшли у продаж. Доступ до них є. Люди купують і потихеньку зв’язок налагоджується”, – сказав Стремоусов.

Як повідомлялося, 27 травня до окупованої Херсонської області та захопленої частини Запорізької увійшли російські оператори зв’язку, регіони переходять на телефонний код +7.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button