Україна

Росіяни вдарили по Краматорську, є загиблий і поранена серед цивільних


Росіяни вдарили по Краматорську, є загиблий і поранена серед цивільних

На місці влучання загинув 49-річний чоловік, поранення дістала його 31-річна дочка. Тип зброї, якою ворог атакував місто, встановлюється.

Російські війська завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області вранці в понеділок, 22 січня, є загиблий і поранена. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

“Росіяни обстріляли місто близько 9:25, тип використаної зброї встановлюємо. На місці влучання загинув 49-річний чоловік, поранення дістала його 31-річна дочка”, – йдеться в повідомленні.

Філашкін закликав місцевих житедів евакуюватися з міста.

“Навіть відносно віддалені від фронту міста Донеччини – все одно небезпечні. Загроза обстрілів є завжди. Прошу всіх: не ігноруйте небезпеку! Евакуюйтесь!” – йдеться далі в дописі.

Видання Новини Донбасу повідомило, що зруйновано адміністративну будівлю, а також почалися проблеми зі світлом у одному з районів.

Краматорський РЕМ повідомляє, що без електропостачання залишився район Соцмісто.

Нагадаємо, Краматорськ постійно потерпає від ворожих обстрілів. Один з найбільш смертоносних ударів був 27 червня минулого року: російські війська вдарили ракетами по центру Краматорська. Одна з ворожих ракет влучила у піцерію в центрі міста. Загинуло 12 людей, у тому числі троє дітей. Ще понад 60 людей дістали поранень. Через кілька днів після того обстрілу в лікарні померла тяжко поранена письменниця Вікторія Амеліна, яка працювала як документаторка воєнних злочинів РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button