Україна

Росіяни вдарили по Херсону: двоє поранених


Росіяни вдарили по Херсону: двоє поранених

У 60-річного чоловіка діагностували вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, різану рану лівої скроневої ділянки. Жінка 54 років дістала вибухову травму та уламкове поранення правого передпліччя.

Російські війська з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра атакували житлові квартали у Дніпровському районі Херсона, є поранені. Про це вранці в п’ятницю, 5 квітня, повідомив керівник Херсонської МВА Роман Мрочко.

“У 60-річного чоловіка діагностували вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, різану рану лівої скроневої ділянки. Стан середньої тяжкості. На момент ворожого удару постраждалий перебував у квартирі. Жінка 54 років дістала вибухову травму та уламкове поранення правого передпліччя. Її стан також оцінюється як середньої тяжкості. Під час обстрілу містянка була на вулиці. Інформація уточнюється”, – йдеться в повідомленні Мрочка.

У Херсонській ОВА вранці 5 квітня повідомили, що минулої доби ворог обстрілював Антонівку, Придніпровське, Кізомис, Понятівку, Садове, Дніпровське, Янтарне, Білозерку, Томину Балку, Микільське, Берислав, Дудчани, Качкарівку, Гаврилівку, Новоберислав і місто Херсон.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено 10 приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в кооператив, гаражне приміщення та компанію газотранспортної системи, внаслідок чого пошкоджені газопровід, теплопровід, сонячні колектори, опорні конструкції. Через російську агресію продуктами горіння отруїлися 10 людей”, – повідомила пресслужба ОВА.

Нагадаємо, напередодні росіяни завдали чотирьох авіаударів по Нью-Йорку на Донеччині, загинули двоє людей, ще одну людину поранено.

У Покровську війська РФ поранили всю сім’ю

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button