Україна

Росіяни вдарили по Донеччині, є загиблі і поранені


Росіяни вдарили по Донеччині, є загиблі і поранені

Через масовану атаку окупантів на Донеччині загинули двоє людей, ще двоє отримали поранення.

Війська РФ 4 січня обстріляли Авдіївку та ще два населених пунктах Покровського району Донецької області, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що Авдіївку окупанти атакували з реактивних систем залпового вогню Град. Перебуваючи у себе вдома, уламкове поранення спини дістала жінка віком 55 років. Постраждалу госпіталізували.

Зі ствольної артилерії росіяни вдарили по Катеринівці. Від вибуху ворожого снаряду загинув 68-річний чоловік. Його тіло перед подвір’ям приватного домоволодіння виявила донька. Постраждав також 86-річний громадян. Із переломом стегна й уламковими пораненням голови потерпілого доправили до лікарні.

Крім того, під ударом ствольної артилерії РФ опинилася також Красногорівка. Унаслідок ворожого обстрілу у власній оселі там загинула 73-річна жінка. Уламок російського боєприпасу влучив їй у скроню.

За фактами порушення законів та звичаїв війни відкриті провадження. Правоохоронці почали досудове розслідування.

Нагадаємо, війська РФ у ніч проти четверга, 4 січня, завдали ракетних ударів по Кураховому в Донецькій області. Внаслідок обстрілу зруйновано навчальні заклади, пошкоджено багатоповерхівки.

З’явилося відео зі знищеного росіянами Соледара

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button