Україна

Росіяни вбили чотирьох цивільних на Донеччині


Росіяни вбили чотирьох цивільних на Донеччині

Жертвами російських ударів стали мешканці Авдіївки і села Багатир Великоновосілківської громади.

Російські агресори здійснили чергові обстріли Донецької області. Загинули чотири людини, ще двоє поранені, повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram в середу, 14 лютого.

“Ще чотири людини загинули сьогодні від російських обстрілів у Донецькій області. В Авдіївці жертвами стали дві літні жінки, у Багатирі Великоновосілківської громади – двоє чоловіків”, – написав він.

Крім того, у Багатирі дві людини дістали поранень. У селі пошкоджено сім приватних будинків, аптеку та магазин.

“Ворог навмисно б’є по мирних жителях області. Кожен, хто досі залишається на Донеччині, наражає себе на смертельну небезпеку”, – наголосив очільник ОВА.

Трохи раніше Філашкін повідомив, що в Авдіївці залишається трохи більше 900 людей. Єдиний евакуаційний маршрут прострілюється росіянами. Щодня місто покидають 3-4 цивільних.

Нагадаємо, сьогодні росіяни обстріляли місто Миколаївка Краматорського району. Там загинули двоє людей, що одну – поранено.

А сьогодні вночі російські війська двічі за ніч атакували Селидове на Донеччині. Ворог ракетним ударом вбив трьох людей – дитину з матір’ю і вагітну жінку. також є поранені.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button