Україна

Росіяни у Бахмуті намагаються задіяти десантників


Росіяни у Бахмуті намагаються задіяти десантників

Українським захисникам доводиться у складних умовах зупиняти просування супротивника, повідомили у Міноборони.

 

Обстановка у районі Бахмута Донецької області залишається дуже напруженою. РФ намагається задіяти не лише “вагнерівців”, а й професійні підрозділи десантників. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram 2 квітня.
 
“Ситуація в Бахмуті залишається дуже напруженою. Ворог робить спроби задіяти не тільки “вагнерівців”, а й професійні підрозділи десантників. Незрівнянно високі втрати особового складу ворога не зупиняють. Рішення приймаються емоційно. Нашим захисникам доводиться у складних умовах зупиняти просування противника”, – написала вона.
 
Маляр наголосила, що кожне військове рішення та кожен військовий крок ЗСУ – зважені.
 
“Командування оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця працює у зоні бойових дій та повністю володіє оперативною ситуацією на місці. Реагування на поточну ситуацію здійснюється грамотно з урахуванням усіх обставин, завдань та принципу військової доцільності. Довіряємо нашим військовим”, – додала заступник міністра.
 
Нагадаємо, раніше Маляр зазначала, що росіяни намагаються просуватися до центру Бахмута, але мають лише незначні перемінні успіхи.
Бої за Бахмут стали найдорожчими для РФ за час вторгнення – МОУ
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button