Україна

Росіяни скинули 25 керованих авіабомб на Херсонщину


Росіяни скинули 25 керованих авіабомб на Херсонщину

У Бериславі поранено 74-річного чоловіка, у Новобериславі – 54-річного місцевого жителя. В Антонівці поранення отримали 62-річний чоловік та 61-річна жінка.

Війська РФ з11:20 до 13:00 росіяни скинули 25 керованих авіабомб на населені пункти Бериславського та Каховського районів. Постраждали двоє людей. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, у Бериславі поранення отримав 74-річний чоловік, у Новобериславі – 54-річний місцевий житель. Їм надають меддопомогу.

Також у Херсонській ОВА повідомили, що після обіду росіяни вкрили вогнем Антонівку. Поранення отримали 62-річний чоловік та 61-річна жінка. Їх доставили до медзакладу з вибуховими травмами.

Нагадаємо, росіяни обстріляли Велетенське на Херсонщині. Під час ворожого артилерійського обстрілу підприємства постраждав 56-річний чоловік.

Також повідомлялося, що у Херсоні під час російського обстрілу постраждав волонтер. 42-річний чоловік потрапив під вогонь ворога, перебуваючи у власному автомобілі. Його госпіталізували з вибуховою травмою та уламковими пораненнями.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button