Україна

Росіяни сконцентровані на двох напрямках – Генштаб


Росіяни сконцентровані на двох напрямках - Генштаб

На Покровському напрямку на цей час відбулось найбільша кількість боєзіткнень. Ворог атакує в районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Веселого, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Тимофіївки.

З початку поточноїдоби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення, але концентрує наступальні дії на Курахівському і Покровському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 26 липня.

Так, на Харківськму напрямку відбито сім ворожих штурмів поблизу Слобожанського, Глибокого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку противник тричі штурмував позиції ЗСУ у районах Стельмахівки, Табаївки і Піщаного. Біля двох останніх населених пунктів бої продовжуються.

На Лиманському напрямку загарбники здійснили п’ять атак поблизу Невського, Новосергіївки та Новоєгорівки. Два боєзіткнення завершилося без успіху для противника, ще три – тривають.

На Сіверському напрямку ворог тричі безуспішно атакував поблизу Верхньокам’янського та Іванодар’ївки.

На Краматорському напрямку протягом дня ЗСУ відбивають чотири ворожі штурми  біля Григорівки і Часового Яру.

На Торецькому напрямку ворог сім разів проводив атаки неподалік Залізного, Північного та Нью-Йорка. Біля кожного з цих населених пунктів зараз продовжуються боєзіткнення.

На Покровському напрямку на цей час відбулось найбільша кількість боєзіткнень – 23. Ворог атакує в районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Веселого, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Тимофіївки. Понад половина бойових зіткнень триває досі.

Продовжуються активні бої на Курахівському напрямку. Наші захисники вже відбили вісім атак, та продовжують давати відсіч загарбникам у ще чотирьох боєзіткненнях. Противник концентрує зусилля у районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки.

На Времівському напрямку відбито один штурм біля Водяного. Тривають бої у чотирьох локаціях неподалік Костянтинівки, Старомлинівки і того ж Водяного.

На Оріхівському напрямку росіяни отримали жорстку відсіч поблизу населених пунктів Роботине, Мала Токмачка та Новоандріївка, здійснивши п’ять атак.

Раніше Генштаб підтвердив удар по аеродрому Саки в Криму. Летовище прикривали “сучасні” російські засоби ППО, які вкотре не змогли захистити важливий військових об’єкт РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 1 =

Back to top button