Україна

Росіяни пошкодили ТЕС на півдні – Укренерго


Росіяни пошкодили ТЕС на півдні - Укренерго

Через обстріли з боку окупантів є нові пошкодження в мережах обленерго у семи областях України.

Російські агресори обстріляли теплову електростанції на півдні України. Про це повідомило Укренерго в четвер, 28 вересня.

“Вчора ввечері в результаті масованого обстрілу ворогом зазнала пошкоджень теплова електростанція в південному регіоні”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, через бойові дії та з інших причин без світла залишається 404 населені пункти. Через обстріли з боку окупантів є нові пошкодження в мережах обленерго Донеччини, Запоріжжя, Миколаївщини, Одещини, Харківщини, Херсонщини, Чернігівщини.

Вказано, що вчора для підтримки балансу між споживанням та виробництвом електроенергії обмежувалась робота вітрових та сонячних електростанцій в денні години з 10:30 до 15:20.

Сьогодні триває імпорт електроенергії зі Словаччини. Загальний обсяг 131 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 54 МВт.

Водночас експорт здійснюється у Словаччину та Молдову. Загальний обсяг 5 305 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 430 МВт.

Раніше стало відомо, що через російський обстріл без світла залишилося місто Торецьк у Доецькій області. Також знеструмлено дві шахти.

Шмигаль розповів про унікальні проекти захисту енергооб’єктів

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button