Україна

Росіяни під Кринками на лівобережжі Херсонщини готуються до оборони – ISW


Росіяни під Кринками на лівобережжі Херсонщини готуються до оборони - ISW

Аналітики зазначають, що окупанти неодноразово намагалися контратакувати поблизу Кринок невеликими загонами вздовж траси М-14.

Російські окупанти нині готуються обороняти територію за Кринками, на лівому березі Дніпра. Про це свідчать останні супутникові фото, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

“Українські війська утримують позиції на східному (лівому – ред.) березі Херсонської області на тлі продовження позиційних боїв 16 січня, проте підтверджених змін фронту на цій ділянці не було. Російські та українські джерела заявляли, що позиційні бойові дії тривали на східному березі, в тому числі поблизу Кринок і Піщанівки”, – мовиться в повідомленні.

Недавно зібрані супутникові знімки вказують, що російські сили неодноразово намагалися контратакувати поблизу Кринок невеликими загонами вздовж траси М-14.

“Російські війська готуються захищати територію за Кринками, включно з трасою М14, уздовж якої російські війська збудували 0,5-кілометрову траншею та інші оборонні позиції”, – зазначають аналітики

ISW зазначає, що на східному березі діють підрозділи російського 8-го артилерійського полку (22-й армійський корпус Чорноморського флоту).

Раніше ми писали, що російські війська, у спробах знищити плацдарм ЗСУ в районі села Кринки на Херсонщині застосовують нову тактику. Зокрема ворог намагається закинути десант у тил українських позицій. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button