Україна

Росіяни перекидають техніку з-під Авдіївки на інші ділянки фронту – військові


Росіяни перекидають техніку з-під Авдіївки на інші ділянки фронту - військові

Заступник командира 3 ОШБр заявив, що найближчим часом варто очікувати складної ситуації на Півдні та Харківському напрямку.

Російські окупанти почали перекидати вцілілі підрозділи солдат та техніку з-під Авдіївки на інші напрямки. Про це 21 лютого заявив заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

“На Авдіївському напрямку станом на сьогодні все в цілому очевидно – вони будуть просуватись, наскільки у них вистачить сил та залежно від того, хто з них виживе”, – зазначив він.

За словами Жоріна, досить складною може бути ситуація на інших напрямках, оскільки росіяни почали перекидати з Авдіївки вцілілі підрозділи на інші ділянки фронту.

“В цілому нас чекають дуже складні бої. Говорив про це ще минулого року – росіяни готувались весь цей час. Готували сили, резерви, накопичували зброю та техніку. І підготувались”, – заявив заступник командира 3 ОШБр.

Він вважає, що найближчим часом варто очікувати складної ситуації на Півдні та Харківському напрямку.

Нагадаємо, у ніч на 17 лютого стало відомо, що підрозділи ЗСУ покинули Авдіївку. Це сталося після кількох місяців безперервних штурмів російських агресорів.

За даними ЗСУ, російські війська під час наступу на Авдіївку втратили щонайменше 17 тисяч солдатів та офіцерів. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button