Україна

Росіяни обстрілюють поля та села у Миколаївській області – ОВА


Росіяни обстрілюють поля та села у Миколаївській області - ОВА

Минулої доби окупанти спалили в області багато сільськогосподарських будівель і техніки.

У п’ятницю, 22 липня, ворожих обстрілів зазнала Первомайська громада Миколаївської області. Відомо про влучення в будівлю магазину та гаражний кооператив у смт Первомайське. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Близько п’ятої ранку були обстріли села Новомиколаївка. Влучання переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає. За попередньою інформацією, орієнтовно з 07:30 відбувалися обстріли у напрямку населених пунктів Киселівки та Максимівки. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Крім того, у четвер, 21 липня, протягом дня внаслідок ворожих обстрілів Галицинівської громади в селі Українка сталося займання сільськогосподарських будівель та техніки, в населеному пункті села Лимани зайнялися лісові насадження та поля із зерновими. Постраждалих немає.

Також о 17:00 внаслідок обстрілів у селі Калинівка Воскресенської громади сталося займання пожнивних залишків, лісосмуги та чагарників на відкритій території.

Орієнтовно о 20:00, 21 липня, та о 05:00, 22 липня, були обстріли у селі Широке. Влучення були по сільськогосподарських будівлях. Постраждалих немає.

Удень, 21 липня, о 14:00 обстріляли село Зелений Клин Баштанської громади. Так, внаслідок влучення боєприпасів та їхніх уламків за межами населеного пункту виникла пожежа сухої трави та пожнивних залишків.

Триває обстріл сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Нагадаємо, вранці 22 липня повідомлялося про сильні вибухи у Миколаєві.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button