Україна

Росіяни обстріляли п’ять громад Сумщини


Росіяни обстріляли п ять громад Сумщини

Росіяни продовжують обстрілювати громади Сумщини, руйнуючи інфраструктурні об’єкти, житлові будинки.

На Сумщині росіяни обстрілювали Білопольську, Буринську, Есманьську, Новослобідську та Середино-Будську громаду, в останній обстріл триває. Про це у неділю, 7 серпня, повідомив голова Сумської ОВ Дмитро Живицький у Telegram.
 
Він розповів, що після 13 години почалися обстріли околиць села Павлівка, Білопільської громади.
 
“Минометний вогонь, десять прильотів. Пошкоджено шість житлових домогосподарств, водонапірну вежу, електротрансформатор та лінію електропередач. На двох вулицях відсутнє електропостачання, ведуться роботи з його відновлення”, – повідомив Живицький.
 
За його словами, після 17 години був артобстріл околиць села Піски, Буринської громади. Усього зафіксовано 13 прильотів. З 18 години було 16 прильотів з артилерії, все – по околиці Уланово, Есманьської громади.
 
“По околиці села Манухівка Новослобідської громади росіяни також відкрили артилерійський вогонь, 13 прильотів. Постраждали фермерське господарство, ангар із сільськогосподарською технікою. Також є пошкодження електромереж. Вже після 20 години почався обстріл з різних видів зброї Середино-Будської громади. “, – поінформував голова Сумської ОВА.
 
 
Нагадаємо, на Вінниччині росіяни вдарили ракетами по військових об’єктах. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button