Україна

Росіяни обстріляли прикордонні громади Сумської області


Росіяни обстріляли прикордонні громади Сумської області

Російські збройні сили регулярно обстрілюють прикордонну територію Сумщини, при цьому, руйнуючи цивільні об’єкти.

Росіяни атакували прикордонну територію Сумщини. За день вони здійснили 17 обстрілів, зафіксовано 229 “прильотів”. Про це у середу, 5 квітня, повідомляє Сумська ОВА.
 
Зокрема, під обстрілами опинилися території Білопільської, Краснопільської, Хотинської, Глухівської, Середино-Будської громад. Росіяни по них били з РСЗВ, мінометів, артилерії та АГС.
 
Внаслідок обстрілів зафіксовано руйнування.
 

 
У Краснопільській громаді ворогом здійснено обстріл громади за допомогою протитанкових керованих ракет (два прильоти), артилерії – три прильоти та РСЗВ – 19 прильотів. Крім того, надвечір артилерійським обстрілом одного із сіл громади пошкоджено та здійснено підпал господарських приміщень одного з місцевих підприємств.
 
У Хотинській громаді внаслідок мінометного обстрілу (шість прильотів) пошкоджено три приватні житлові будинки та побутову газорозподільну трубу.
 
Глухівська громада: з території РФ здійснено артилерійський обстріл (три прильоти), а потім ще один (вісім прильотів). Внаслідок останнього обстрілу пошкоджено приватне житлове домогосподарство та нежитлові приміщення.
 
Середино-Будською громадою росіяни били з мінометів – п’ять прильотів і стріляли з АГС – вісім пострілів.
 
Білопільську громаду росіяни обстрілювали з АГС (70 пострілів) та мінометів – 56 прильотів.  

Нагадаємо, вночі 4 квітня війська РФ обстріляли з артилерії дві громади на Сумщині. Постраждали троє мирних жителів, зафіксовано руйнування.

У Херсонській області під час обстрілу поранені троє людей

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button