Україна

Росіяни обстріляли Куп’янськ-Вузловий і вбили пенсіонерку


Росіяни обстріляли Куп янськ-Вузловий і вбили пенсіонерку

Впродовж минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння вів обстріли населених пунктів п’яти районів Харківської області.

Унаслідок обстрілу російськими агресорами Куп’янського району загинула 73-річна жінка. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці у суботу, 12 серпня.

“Сьогодні зранку, близько 5:10 ворог обстріляв смт Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району. Пошкоджено житловий будинок. Загинула 73-річна жінка. На місці працюють екстрені служби”, – написав він.

За словами Синєгубова, впродовж минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння вів обстріли населених пунктів Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Під вогнем були Куп’янськ, Петропавлівка, Ветеринарне, Стрілеча, Гатище, Вовчанські Хутори, Шийківка, Чернещина та інші населені пункти. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Нагадаємо, у Харківській області триває обов’язкова евакуація цивільних з населених пунктів, що розташовані безпосередньо біля лінії фронту. В першу чергу мова йде про Куп’янський район.

Напередодні росіяни завдали удару по Куп’янську керованою авіабомбою ФАБ-250. Були поранені двоє мирних жителів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button