Україна

Росіяни обстріляли 27 населених пунктів на Запоріжжі, загинула пенсіонерка


Росіяни обстріляли 27 населених пунктів на Запоріжжі, загинула пенсіонерка

Ворог здійснив чотири обстріли з РСЗВ, ракетний удар, п’ять атак БПЛА та десятки артилерійських ударів.

За минулу добу російські агресори обстріляли 27 населених пунктів Запорізької області. Загинула літня мешканка Оріхового, повідомив голова місцевої ОВА Юрій Малашко у Telegram в суботу, 23 вересня.

“За минулу добу ворог завдав 86 ударів по 27 населених пунктах – унаслідок артобстрілу загинула 82-річна мешканка Оріхова”, – написав він.

Також було зафіксовано чотири РСЗВ-обстріли Малих Щербаків і Лук’янівського, п’ять атак БПЛА Мирівки, Петрівського, Новоандріївки та Білогір’я, ракетний удар по Юрківці. Також ворог вдарив чотирма авіаційними снарядами по Роботиному й Оріхову.

Крім того, 72 артобстріли припали на території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новодарівки, Левадного, Малинівки, Білогір’я, Степногірська, Кам’янського, Малих Щербаків, П’ятихаток, а також інших міст та сіл на лінії вогню.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські агресори вкотре обстріляли територію України. Повітряні тривоги були оголошені на півдні та сході. Повітряні сили попереджали про застосування ворогом ракет та дронів Shahed.

Під час тривог вибухи лунали в Одеській області та в Дніпрі. Пізніше стало відомо, що в Одеській області росіяни влучили двома ракетами Онікс в рекреаційну зону. Сили ППО збили 14 “шахедів”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button