Україна

Росіяни обстріляли 21 населений пункт Херсонщини, є жертва і поранені


Росіяни обстріляли 21 населений пункт Херсонщини, є жертва і поранені

Російські військові поцілили в об’єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, агропромислові підприємства; житлові квартали населених пунктів області, зокрема в багатоповерхівку та 14 приватних будинків.

За добу російські військові на Херсонщині вбили одну цивільну людину, ще двоє мирних жителів дістали поранення. Про це вранці в четвер, 11 липня, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Повідомляється, що протягом минулої доби під ворожий вогонь та авіаудари потрапили Новокаїри, Станіслав, Широка Балка, Новодмитрівка, Урожайне, Федорівка, Інгулець, Берислав, Ясна Поляна, Чорнобаївка, Томина Балка, Кізомис, Понятівка, Тягинка, Токарівка, Нововознесенське, Гаврилівка, Урожайне, Антонівка, Ольгівка та місто Херсон.

“Російські військові поцілили в об’єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, агропромислові підприємства; житлові квартали населених пунктів області, зокрема в багатоповерхівку та 14 приватних будинків. Пошкоджено складське приміщення, господарську споруду та автомобілі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 2 – дістали поранення”, – йдеться в повідомленні Прокудіна.

Напередодні повідомлялося, що РФ обстріляла 12 міст і сіл Херсонщини, є жертва.

Окупанти вдарили по Широкій Балці на Херсонщині: є поранені

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button