Україна

Росіяни намагаються відтворити український дрон SeaBaby з уламків – ЗМІ


Росіяни намагаються відтворити український дрон SeaBaby з уламків - ЗМІ

Росіянам вдалося зібрати “умовно робочу” модель українського надводного безпілотника SeaBaby з решток кількох апаратів, знайдених на місці атак.

Російські окупанти намагаються відтворити український надводний безпілотник SeaBaby, щоб застосувати проти України. Про це пише Українська правда з посиланням на джерела в спецслужбах.

Зазначається, що росіянам вдалося зібрати “умовно робочу” модель українського надводного безпілотника SeaBaby з решток кількох апаратів, знайдених на місці атак.

“Апарат доставили в 388 морський розвідувальний пункт спеціального призначення Чорноморського флоту РФ. Наразі проводиться його детальне вивчення та перепрограмування в лабораторних умовах. Окупанти сподіваються, що в подальшому зможуть використати його для атак проти українських військових”, – розповів співрозмовник.

Нагадаємо, Служба безпеки Україна оприлюднила кадри морських дронів, якими завдаються удари по кораблям російських агресорів і Кримському мосту.

Також повідомлялося, що, за словами речника Повітряних сил Юрія Ігната, росіяни покривають “шахеди” карбоном або перефарбовують їх у чорний колір, аби українській протиповітряній обороні було важче їх збивати.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button