Україна

Росіяни намагаються прорватися до Часового Яру – ЗСУ


Росіяни намагаються прорватися до Часового Яру - ЗСУ

Російські загарбники намагаються захопити Іванівське та околиці Богданівки, щоб прорватися в Часів Яр.


Російські війська у Донецькій області намагаються захопити селище Іванівське та околиці Богданівки, щоб прорватися до Часового Яру. Про це повідомив речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі телемарафону у вівторок, 23 квітня.
 
“На східному фронті обстановка останніми днями дещо загострилась, проте без великих суттєвих змін. У зоні відповідальності ОСУВ Хортиця найгарячішими напрямками є наразі Бахмутський, Авдіївський та Новопавлівський”, – розповів він.
 
Ситуація в районі проведення бойових дій складна, але контрольована. Армія РФ на деяких ділянках і напрямках не припиняє спроб і надалі штурмувати позиції ЗСУ, використовує при цьому як артилерію, танки, безпілотники різних типів, так і авіацію.
 
“Окупанти за всяку ціну намагаються захопити селище Іванівське та околиці Богданівки та прорватися до Часового Яру, де нашим воїнам ціною титанічних зусиль вдається стримувати вже не одну добу ворога і стабілізувати ситуацію на цьому напрямку”, – зазначив Волошин.
 
Речник додав, що всі спроби росіян просуватися вперед бійці ЗСУ успішно придушують. Українські військові знищують велику кількість російської техніки.
 
Нагадаємо, за словами президента Володимира Зеленського, Росія прагне до 9 травня захопити Часів Яр. Якщо українські війська встоять, то плани РФ почати контрнаступ у червні будуть розбиті.

У Британії розповіли про тактику РФ в Часовому Ярі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + eleven =

Back to top button