Україна

Росіяни намагалися відбити Кліщіївку – Генштаб


Росіяни намагалися відбити Кліщіївку - Генштаб

ЗСУ завдали ударів по районах зосередження росіян та їх військової техніки. Під вогонь потрапили 14 зенітно-ракетних комплексів ворога.

З початку поточної доби російські агресори безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Кліщіївки. Водночас українські війська продовжували наступ на Мелітопольському напрямку, повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у суботу, 30 вересня.

Загалом на фронті відбулося 24 бойових зіткнень. Ворог завдав вісім ракетних та 71 авіаційний ударів, здійснив 17 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Бахмутському напрямку росіяни безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області. Завдали авіаударів неподалік Кліщіївки, Андріївки і Нью-Йорка.

На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили атаки ворога в районі Новоселівки, східніше Степового та Авдіївки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару біля Авдіївки.

На Мар’їнському напрямку впродовж доби Сили оборони успішно відбили дев’ять атак в районі Мар’їнки Донецької області. Противник завдав авіаційних ударів біля Мар’їнки та Новомихайлівки.

На Запорізькому напрямку було відбито ворожі атаки ворога в районі Новодарівки Запорізької області. Окупанти завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Новоданилівка та Роботине.

У свою чергу ЗСУ продовжували наступальну операцію на Мелітопольському напрямку і штурмові дії в районі Бахмуту. Наші війська завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Наша авіація завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, вісім ударів по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили шість зенітно-ракетних комплексів та дев’ять артилерійських засобів ворога.

Раніше Генштаб ЗСУ оновив втрати росіян з початку війни. Лише за минулу добу було “відмінусовано” 470 агресорів. Загальні втрати Росії наближаються до 280 тисяч.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button