Україна

Росіяни на ТОТ перевіряють які Telegram-канали читають українці


Росіяни на ТОТ перевіряють які Telegram-канали читають українці

Центр національного спротиву наголошує на необхідності видалення історії браузера та очищення телефону перед виходом на вулицю.

Російські загарбники на окупованих українських територіях посилили перевірки телефонів серед місцевого населення. Зокрема, загарбники цікавляться, на які канали у Тelegram ті підписані. Про це у четвер, 9 листопада, повідомляє Центр національного спротиву.

“Ворог знову намагається знайти членів українського підпілля й посилює так звані “контрдиверсійні заходи””, – заявили в ЦНС.

За даними Спротиву, окупанти посилили перевірки телефонів українців, зокрема на тимчасово окупованих територіях Херсонщини та Запоріжжя.

“Росіян цікавлять телефони українців й Telegram-канали на які вони підписані”, – повідомили у ЦНС. 

Наявність російського паспорта не допомагає уникнути перевірок.

“Перевірки проводяться вибірково на вулицях й наявність паспорта ворога не рятує від перевірки. Тому закликаємо українців чистити телефони перед виходом на вулицю”, – додали українські підпільники.

Нагадаємо, в ЦНС повідомили, що мігранти, яких завезли в Маріуполь російські окупанти, утворили щонайменше два етнічних злочинних угруповання, що займаються торгівлею зброєю, наркотиками та іншою нелегальною діяльністью. 

Маріупольці в окупації можуть залишитися без тепла взимку – мерія

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button