Україна

Росіяни масовано обстрілюють Авдіївку


Росіяни масовано обстрілюють Авдіївку

Військові РФ б‘ють по місту, житлових будинках. Наразі про загиблих та поранених серед мирних жителів інформації немає.


Авдіївка Донецької області перебуває під масованими ударами російської артилерії та авіації. Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegram 10 жовтня.
 
“Наша Авдіївка під масованими ударами російської артилерії та авіації. Терористи б‘ють по місту, житлових будинках. Тактика терору і геноциду – це інструмент російської армії”, – написав він.

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш розповів Суспільному, що з сьогоднішнього ранку російські війська завдають масованих ударів по Авдіївці.

 
“З 06:00 масовані обстріли з танків, ствольної артилерії та градів. Тривають важкі бої на північ від міста”, – повідомив він.
 
Наразі про загиблих та поранених серед мирних жителів інформації немає.

Джерела Української правди повідомили, що росіяни третій день продовжують наступати біля Авдіївки. Зокрема, війська РФ з танків та артилерії обстрілюють місто. Також окупанти з РСЗВ б’ють по населених пунктах Покровського району. 
 
В ОСУ Таврія зазначили, що на Авдіївському напрямку противник активізував наступальні дії в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського. Протягом доби окупанти вели наступальні дії, але успіху не мали.
 
Тим часом у проросійських пабліках у соцмережах пишуть про “наймасованіший артилерійський обстріл” позицій ЗСУ за останні місяці.

Нагадаємо, російські загарбники вранці 10 жовтня почали обстрілювати Авдіївку. Місцеві жителі публікували відео, на яких було видно дим та чутно вибухи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button