Україна

Росіяни атакують на 10 напрямках – Генштаб


Росіяни атакують на 10 напрямках - Генштаб

Українська армія тримає рубежі та вживає необхідні заходи для недопущення прориву оборони.

З початку поточної доби на фронті відбулось 98 бойових зіткнень. Російські окупанти продовжують атакувати на всіх напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у четвер, 29 серпня.

Так, на Харківському напрямку відбулося два бойових зіткнення в районі Вовчанська. Зараз у тій же локації триває відбиття ще одного штурму.

На Куп’янському напрямку відбито дев’ять атак ворога поблизу населених пунктів Синьківка, Колісниківка та Лозова. Ще п’ять атак тривають біля М’ясожарівки, Колісниківки, Степової Новоселівки та Лозової.

На Лиманському напрямку триває атака ворога поблизу Макіївки. З початку доби на цьому напрямку підрозділи Сил оборони вже відбили 12 штурмових дій агресора поблизу Твердохлібового, Чернещини, Дружелюбівки, Невського, Торського та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку ворог здійснив три невдалі штурми поблизу Верхньокам’янського та Виїмки. Два боєзіткнення ще триває.

На Краматорському напрямку в районі Кліщіївки, Андріївки та Часового Яру противник за підтримки авіації намагається просуватись на позиції ЗСУ. Відбито чотири атаки.

На Торецькому напрямку противник дев’ять разів атакував позиції наших військ. На даний час бої тривають біля Торецька та Сухої Балки. 

Найгарячіше на Покровському напрямку. В районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Гродівки, Новогродівки, Карлівки, Маринівки та Михайлівки – точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 23 штурми.

На Курахівському напрямку триває шість боєзіткнень в районі Красногорівки. Поблизу Георгіївки та Костянтинівки відбито 11 штурмів.

На Времівському напрямку відбито дві атаки противника в бік Костянтинівки. В напрямку Вугледара та Водяного триває шість ворожих атак.

На Оріхівському напрямку три атаки відбито поблизу Малої Токмачки та Роботиного.

Вказано, що на всіх напрямках ворог активно застосовує авіацію. Також загарбники ворогне припиняє бомбардувань своєї території, завдавши за сьогодні 11 авіаударів, скинувши на Курську область 16 бомб.

Нагадаємо, за добу 28 серпня ЗСУ знищили 1200 окупантів. Загальна кількість втрат армії РФ з початку вторгнення перевищила 612 тисяч військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × three =

Back to top button