Україна

Росіяни атакували на п’яти напрямках – Генштаб


Росіяни атакували на п яти напрямках - Генштаб

Російські атаки прожовжують атакувати в районі Кліщіївки, Мар’їнки та Вугледара на Донбасі.

З початку доби російські агресори атакували позиції ЗСУ на п’яти напрямках. Ворожі штурми було відбито, повідомив Генштаб у вечірньому зведенні у п’ятницю, 25 серпня.

Вказано, що загалом на фронті відбулось 35 бойових зіткнень. На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області, а на Бахмутському напрямку – провалив атаки в районі Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку росіяни безуспішно наступали в районі Первомайського, на Мар’їнському – в районі Мар’їнки, а на Шахтарському – біля Вугледара.

Протягом доби ворог завдав два ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура.

У свою чергу Сили оборони продовжували наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Наші війська закріплюються на досягнутих рубежах та ведуть контрбатарейну боротьбу.

Наша авіація сьогодні завдала 10 ударів по районам зосередження особового складу та один – по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один зенітно-ракетний комплекс та три артилерійських засоби на вогневих позиціях.

Нагадаємо, 24 червня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив офіційним представникам США, що українські сили знаходяться на порозі прориву на фронті.

Як відомо, наступ ЗСУ триває з початку червня. За цей час вдалося звільнити більше 240 кв. км території у Запорізькій і Донецькій областях.

ЗСУ прорвали першу лінію росіян на півдні – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button