Україна

Росіяни активізували штурми Білогорівки на Луганщині


Росіяни активізували штурми Білогорівки на Луганщині

Станом на зараз у визволених населених пунктах Луганської області залишається 61 людина.


Російські загарбники посилили наземний тиск на Білогорівку Луганської області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Facebook в середу, 20 березня.
 
“Посилено наземний тиск на Білогорівку, де наші військові відбили декілька штурмів ворога. Загарбники атакували там за підтримки авіації”, – написав він.
 
Крім того, росіяни вдарили по території Серебрянського лісу.
 
“У порівнянні з останніми днями, присутність російської авіації значно збільшилася у смузі нашої відповідальності. Під вогнем мінометів та артилерії опинилися Білогорівка, Невське та населені пункти навколо. Там зафіксовано щонайменше 87 спроб обстрілу з боку росіян”, – зазначив Лисогор.

За його словами, наразі у визволених населених пунктах Луганської області залишається 61 людина. Люди поки що виїжджати не хочуть, вони всім забезпечені.

 
Правоохоронці також задокументувати факти російської агресії у деокупованих населених пунктах Луганщини.
 
“Біля північних кордонів нашого Невського в напрямку Тернів продовжуються стрілецькі бої, але наші хлопці стоять і нищать ворога великими партіями”, – додав Лисогор.

Раніше повідомлялося, що на Сумщині із 22 населених пунктів прикордонних районів виїхало місцеве населення, контроль над ними передано бійцям ЗСУ. 

Внаслідок удару по полігону на Луганщині ліквідовано 10 окупантів – ЗМІ 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button