Україна

Росія звинуватила Україну в обстрілі прикордонного пункту – Данілов спростував звинувачення – 1News

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов


Фото з відкритих джерел

У спецслужбі РФ заявили, що обстріл стався близько 9:50 в 150 метрах від кордону

Федеральна служба безпеки РФ звинуватила Україну в обстрілі своїх територій. У Росії стверджують, що снаряд зруйнував прикордонний пункт в Ростовській області. Про це повідомляє російський Інтерфакс.

У спецслужбі заявили, що обстріл стався близько 9:50 в 150 метрах від кордону.

“Снаряд, запущений з території України, 20 лютого вранці повністю зруйнував місце несення служби прикордонників в Ростовській області поблизу від держкордону, ніхто не постраждав”, – повідомили російські ЗМІ, посилаючись на Центр громадських зв’язків ФСБ Росії.

Зокрема секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував звинувачення РФ в обстрілі прикордонного пункту у Ростовській області, передає телеграм-канал “Инсайдер UA”.

“Ми не ведемо ці обстріли, ми до них не маємо жодного відношення. Ми попереджали і зараз попереджаємо, що вони можуть фантазувати скільки завгодно, вони можуть робити що завгодно і ми до цього готові, більш того, до цього готовий світ. Бажання РФ спровокувати нас на активні дії не вийде”, – наголосив він.

1News за темою: Загибель військових, обстріл депутатів і стягування військової техніки РФ. Що відомо про ситуацію на Донбасі та біля українських кордонів

Нагадаємо, раніше ми писали, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прокоментував фейкові заяви Росії щодо так званих “обстрілів” окупованих територій Донбасу з боку України. Він наголосив, що українську сторону не цікавить ескалація ситуації. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button