Україна

Росія змінює план наступу – Міноборони

Росія змінює план наступу - Міноборони

Фото: facebook.com/Ганна Маляр

Заступник міністра оборони Ганна Маляр

РФ не відмовилася від планів захопити Україну, але змушена змінити план наступу. Загроза зберігається на всій території України.

 

Війська РФ в Україні змінюють тактику та готуються до наступної атаки. Загроза наступу, незважаючи на відхід військ РФ із Київської, Чернігівської та Сумської областей, зберігається, причому по всій території України. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

 

Вона зазначила, що Росія не відмовилася від планів захопити Україну, але змушена змінити план наступу.

 

“По-перше, зараз російські війська перегрупують свої підрозділи. Тобто те, що вони залишили Київську та Чернігівську області, – це не їхня добра воля, насправді ЗСУ позбавили їхні підрозділи боєздатності, внаслідок чого ті змушені були піти”, – сказала Маляр.

 

За її словами, РФ мала певну стратегію до початку війни, але оскільки вона не спрацювала, то зараз вони змушені в дуже короткі терміни змінювати свою тактику.

 

Як зазначила Маляр, окупанти зараз збільшують кількість техніки вздовж кордону, посилюють розвідку та визначають нові напрямки наступу. Крім того, вони вираховують слабкі місця української оборони, аналізують минулі 44 дні війни.

 

“Вони не очікували саме такої оборони; вона у нас була більш інтелектуальною, ніж силовою. РФ зараз використовує будь-який час для того, щоб війну затягнути і стати ще міцнішими. Ми з вами повинні усвідомлювати, що небезпека наступу існує”, – заявила Маляр.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button