Україна

Росія збільшила кількість атак – Генштаб


Росія збільшила кількість атак - Генштаб

Українські захисники надалі продовжують заходи із розширення плацдарму на Херсонському напрямку.

Українські військові відбили 18 атак противника на Авдіївському напрямку, розширюють плацдарм на Херсонському напрямку. На фронті відбулося 67 бойових зіткнень. Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, опублікваному в Facebook.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили п’ять атак ворога біля Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито дві атаки окупантів східніше Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші оборонці відбили дві атаки противника в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат. Сили оборони протягом минулої доби відбили 3 атаки противника поблизу Авдіївки, Сєверного, Тоненького та ще 15 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати загарбників в районах Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 12 атак.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 7 атак противника південніше Червоного, західніше Вербового та північніше Новопрокопівки.

На Херсонському напрямку українські захисники надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Втрати ворога

Силами та засобами протиповітряної оборони України протягом минулої доби знищено 18 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 склади боєприпасів противника.

Нагадаємо, в мережі з’явилося відео зі знищеним російським танком Т-72Б3М. На кадрах видно уламки ворожої техніки. Від танку РФ не залишилось майже нічого.

ЗСУ знищили FPV-дроном ворожий танк Т-90М Прорив

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button