Україна

Росія завдала ракетних ударів по Дніпру та Харкову

Росія завдала ракетних ударів по Дніпру та Харкову

Фото: Скріншот

Пожежа на газопроводі у Харкові

Дві ворожі ракети потрапили до нафтобази та повністю знищили цей стратегічний об’єкт.

 

Російські загарбники завдали ракетного удару по місту Дніпро та знищили нафтобазу. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у середу, 30 березня.

 

“Ввечері ворог завдав удару з повітря в обласному центрі. Дві ракети потрапили в нафтобазу, повну палива. Об’єкт знищено. Уламками іншої ракети пошкоджено ще два бензовози. Постраждалих або загиблих немає”, – написав він у Facebook.

 

Також Лукашук додав, що окупанти здійснили провокацію з боку Херсонщини – обстріляли територію Апостолівської громади. На щастя, ніхто не постраждав.

 

Крім того, окупанти обстріляли з ракет один із заводів у Новомосковську, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

 

“Ворожі атаки по нашій області. У Дніпрі ракета потрапила в нафтобазу. У Новомосковську – в один із заводів. Загиблих немає. На місці працюють рятувальники та правоохоронці”, – написав він у Telegram.

 

Також у соцмережах з’явилася інформація про те, що у Харкові під обстріл потрапив газопровід, внаслідок чого спалахнула потужна пожежа.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button