Україна

Росія вбила в Україні не менше 498 дітей – ОГП


Росія вбила в Україні не менше 498 дітей - ОГП

Станом на ранок 27 липня 2023 року, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів 498 дітей загинули і понад 1077 дістали поранення різного ступеня тяжкості.

За даними ювенальних прокурорів, в Україні внаслідок збройної агресії РФ загинули щонайменше 498 дітей. Таку кількість задокументованих даних наводить Офіс генерального прокурора.

“Станом на ранок 27 липня 2023 року, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів 498 дітей загинули і понад 1077 дістали поранення різного ступеня тяжкості. Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях”, – йдеться у повідомленні.

В Офісі генпрокурора навели дані останніх днів: 25 липня у лікарні померла 12-річна дівчинка, яка 24 липня була тяжко поранена внаслідок ворожого обстрілу Костянтинівки Донецької області.

Нагадаємо, ввечері 24 липня російські військові обстріляли касетними боєприпасами Констянтинівку Донецької області. Окупанти відкрили вогонь по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Обстріл вівся касетними боєприпасами з РСЗВ Смерч.

Наступного дня повідомлялося, що жертвами стали двоє цивільних, у тому числі десятирічний хлопчик.  

Нещодавно повідомлялося, що в лікарні померла друга дитина, яка потрапила під ворожий обстріл Костянтинівки касетними боєприпасами.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button