Україна

Росія проведе в Криму навчання повітряно-десантних військ

Міністерство оборони Росії планує в березні провести навчання повітряно-десантних військ в анексуваному Криму. Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на УНН.

“У середині березня на полігоні “Опук” в Республіці Крим, під керівництвом командира Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з’єднання гвардії генерал-майора Андрія Суховецького пройде командно-штабне навчання з гвардійським десантно-штурмовим Кавказьким козачим полком із Ставрополя і гвардійським артилерійським полком з Анапи”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в ході навчання десантники відпрацюють питання десантування особового складу і техніки на незнайомий майданчик приземлення з подальшим захопленням об’єктів умовного противника і їх утриманням до підходу основних сил з’єднання.

“Паралельно буде відпрацьована висадка десантно-штурмових підрозділів ПДВ на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту, а також ведення оборони морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника”, – наголошується в повідомленні.

Відзначимо, що поки немає реакції відповідних відомств України на цю інформацію.

В окупованому Криму зафіксували ще 13 вироків за ухилення від служби в армії РФ.

Back to top button