Україна

Росія посилює пропаганду на окупованій Херсоніщині – ЦНС


Росія посилює пропаганду на окупованій Херсоніщині - ЦНС

Дезінформація спрямована на досягнення впливу та зміну громадської думки на тимчасово окупованих територіях Херсонської області.

На тимчасово окупованій частині Херсонської області різко зріс потік російської пропоганди. Про це у четвер, 6 липня, повідомив Центр національного спротиву.

“Російське військово-політичне керівництво збільшує кількість пропаганди, спрямованої на місцеве населення тимчасово окупованих територій Херсонської області. Мета ворога полягає в посиленні лояльності людей до окупаційної адміністрації”, – йдеться у повідомлені. 

Пропагандистські матеріали розміщують як у друкованих виданнях, так і в підконтрольних окупантам спільнотах месенджерів. 

Зокрема, серед головних тез, які поширюють росіяни: 

  • “російське керівництво сприяє підвищенню рівня життя мешканців регіону”
  • “економічний форум в Санкт-Петербурзі продемонстрував сильні сторони Херсонщини та сприятиме тісній інтеграції регіону в Російську Федерацію”
  • “російські виші чекають на абітурієнтів з Херсонщини”
  • “Україна відмовилась від історичного минулого та нехтує славою “дідів””.

Таким чином, відзначають в організації, пропагандисти намагаються збільшити свій вплив на молодь, залучити її до кремлівських проектів та підштовхнути до вступу в російські виші. 

На окупованій частині Херсонської області російські окупанти сформували спеціальні групи, щоб прибрати і, очевидно, сховати тіла загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС людей. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button