Україна

Росія може готувати ядерну провокацію – ЦПД


Росія може готувати ядерну провокацію - ЦПД

Російські “воєнкори” стверджують, що ЗСУ вже нібито завезли спецбоєголовки до міста Жовті Води для удару по місцях зберігання відпрацьованого палива АЕС.

Російські “воєнкори” пишуть, що ЗСУ готують вибух брудної ядерної бомби, удари плануються по місцях зберігання відпрацьованого палива АЕС Росії і окупованої Запорізької АЕС.

Повідомляється, що ЗСУ вже нібито завезли спецбоєголовки до міста Жовті Води (Дніпропетровська область) для удару по місцях зберігання відпрацьованого палива АЕС.

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко зазначає: це свідчення того, що росія може готувати теракт.

“Росія може готувати ядерну провокацію. В них не спрацював сценарій звинуватити нас в тероризмі і наступі на Курську АЕС, тепер вони брешуть про «брудну бомбу» і нашу можливу провокацію”, – йдеться в повідомленні.
 

 

Нагадаємо, 6 серпня розпочалася наступальна операція ЗСУ в Курській області Росії.
15 серпня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський прозвітував, що українські війська просунулися на території Росії на 35 км та взяли під контроль 1150 кв. км території та 82 населені пункти.

Служба безпеки України фіксує спроби спецслужб РФ використати ситуацію в Курській області для безпідставних звинувачень українських захисників у вчиненні воєнних злочинів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × two =

Back to top button