Україна

Росія готується до холери в прикордонних з Україною областях – ГУР

Росія готується до холери в прикордонних з Україною областях – ГУР

Фото: ГУР Минобороны Украины

РФ може вдатися до провокацій у прикордонних з Україною районах

Головний держсанлікар РФ Ганна Попова доручила керівникам теруправлінь до 15 травня підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, зазначили в розвідці.

 

Російська влада почала підготовку до спалаху холери в регіонах країни, які межують із Україною. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у понеділок, 2 травня.

 

 

 

“Головний держсанлікар РФ Ганна Попова підписала постанову Про додаткові заходи щодо профілактики холери. Особлива увага приділяється додатковим заходам із профілактики в прикордонних з Україною регіонах: Брянська, Курська, Бєлґородська, Воронезька, Ростовська обл., Краснодарський край та окупований Крим”, – йдеться в повідомленні.

 

Вказано, що керівникам теруправлінь доручено до 15 травня підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, до 1 червня забезпечити готовність медзакладів до проведення протиепідемічних заходів.

 

Розвідники вважають, що, ймовірно, наприкінці травня – на початку червня керівництво РФ може вдатися до провокацій у прикордонних з Україною районах.

 

“Відповідальність за це традиційно намагатимуться перекласти на Україну, звинувативши в “застосуванні біологічної зброї””, – додали в ГУР.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button