Україна

Росія 14 разів за добу обстріляла Сумщину


Росія 14 разів за добу обстріляла Сумщину

Сумська область щоденно обстрілюється російськими загарбниками. Росіяни цілять в житлові будинки, підприємства, інфраструктуру.

Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних громад Сумської області, зафіксовано 139 вибухів. Про це у понеділок, 1 травня, пише Сумська ОВА. 

По Білопільській громаді ворог бив з мінометів, було 40 вибухів. Також противник здійснив обстріли зі ствольної артилерії (5 вибухів) та АГС (75 пострілів).

На територію Шалигинської громади росіяни скинули 8 мін, також був обстріл з АГС (3 вибухи).

По Юнаківській громаді ворог бив з міномету, було 4 вибухи.

У Середино-Будській громаді зафіксовано обстріл з міномету (2 вибухи).

Крім того, цивільний житель області отримав поранення через те, що наїхав на міну. 

“Близько 13.00 в Середино-Будській громаді Шосткинського району під час роботи в полі на міні підірвався трактор. Тракторист заїхав на поле, проігнорувавши таблички “Міни”. У результаті підриву чоловік отримав поранення нижніх та верхніх кінцівок. Пораненому надано первинну медичну допомогу та доставлено в лікарню”, – йдеться у повідомленні адміністрації.

Нагадаємо, росіяни атакували ракетами Дніпропетровську область. У Павлограді було пошкоджено промислове підприємство, 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, шість закладів шкільної та дошкільної освіти, п’ять магазинів. Зразу було відомо про 25 постраждалих.

Загалом ворог випустив по Україні 18 ракет, з них 15 знищили сили ППО.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button