Україна

Російський військор на смерть збив людину в Луганській області – НСЖУ


Російський військор на смерть збив людину в Луганській області - НСЖУ

Місцева мешканка бачила, як машина, яку подарували Сладкову, на смерть збила чоловіка. Наступного дня жінку викрали.

 
Пропагандист із Росії Олександр Сладков на окупованій території Луганської області на смерть збив людину. Після цього свідок інциденту Любов Громову викрали, і тепер вона не виходить на зв’язок. Про це у неділю, 24 липня, повідомили у Національній спілці журналістів України з посиланням на дані журналіста Дениса Казанського.
 
Він розповів, що про це йому написали із Луганської області:
 
“Допоможіть знайти людину! Зникла Любов Василівна Громова, 1975 року народження. Жила у Варварівці Луганської області. Люди кажуть, що 13 липня вона стала свідком аварії, джип на смерть збив чоловіка. Це саме сусід встиг зняти. Наступного дня бачили, як приїхала якась машина, вийшли люди у військовій формі з автоматами і її кудись відвезли. Телефон не відповідає. Не знаємо, куди звертатися, у новій міліції мовчать”.
 
На відео з місця аварії, знятому сусідом Громової, чути, як вона називає номер автомобіля, який збив людину. Це номер броньованого автомобіля, який нещодавно подарували у Ростові воєнкору Сладкову. Про цей подарунок спочатку написали ростовські сайти, але тепер статтю видалено, оскільки на фото видно номер машини.
 
 
Нагадаємо, сьогодні у Луганській ОВА повідомили, що ворог намагався вийти на кордон Луганщини. Атаки велися одразу за трьома напрямками. Жодна не увінчалася успіхом і закінчилася втратами для окупантів
 
Окупанти відібрали у фермерів Луганщини 70 тисяч тонн зерна – Гайдай
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button