Україна

Російські пропагандисти налаштовують європейців проти українських біженців


Російські пропагандисти налаштовують європейців проти українських біженців

У Німеччині, де проживає понад мільйон українців, на будинках та школах для біженців почали з’являтися графіті з погрозами, траплялися й спроби підпалів.

 
Росіяни запускають безліч фейків про українських біженців, щоб налаштувати проти них європейців. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.
 
“Пропагандисти розпалюють страх і провокують розкол серед європейських союзників України, які готуються приймати новий потік біженців. Наприклад, нещодавно російські ЗМІ поширювали фейковий сюжет про німкеню, в будинку якої українські біженці нібито влаштували пожежу. Пропагандисти брешуть, що українці сіють хаос людям, які їх прийняли”, – йдеться у повідомленні.
 
Наголошується, що у Німеччині, де проживає понад мільйон українців, на будинках та школах для біженців почали з’являтися графіті з погрозами, траплялися й спроби підпалів.
 
Раніше повідомлялося, що у Британії зростає кількість безпритульних українських біженців. Це пов’язано з тим, що сім’ї, які приймають, нерідко припиняють підтримку тих, хто втік від війни.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button