Україна

Росгвардію на ТОТ залучають до пропаганди – ЦНС


Росгвардію на ТОТ залучають до пропаганди - ЦНС

Персонал інтернату, який погодився працювати на ворога, та поліцаї, які причетні до репресій українців, понесуть відповідальність за свої дії, підкреслюють в ЦНС.

Силовики з підрозділів Росгвардії обходять дитячі інтернати на тимчасово окупованих українських територіях. Таким чином силовиків залучають до пропаганди. Про це у четвер, 7 грудня, розповіли в Центрі національного спротиву. 

“Поліцаї з підрозділів Росгвардії, які займаються на тимчасово окупованих територіях війною з цивільним з населенням, обходять інтернати з агітацією. Під час уроків поліцаї возвеличують окупацію чужої країни”, – повідомили в ЦНС. 

Ці заходи в Росгвардії називають “уроками мужності”. Під час них росгвардійців супроводжують російські пропагандисти, аби використати дітей для популяризації війни РФ проти України. 

Нагадаємо, в окупованому Мелітополі Запорізької області загарбники змушують людей отримувати російські паспорти. При цьому чоловікам видають разом з паспортом повістку до військкомату.

Також повідомлялося, що отримати гуманітарку на ТОТ стало складніше. Для отримання гуманітарної допомоги на тимчасово окупованих росіянами територіях, жителям треба довести те, що вони її потребують. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button