Україна

Родина Зеленського на початку січня відпочивала на Сейшелах

Про це йдеться у розслідуванні Української правди, передає 1news.

Дружина президента Володимира Зеленського Олена на початку січня разом із дітьми таємно відпочивала на Сейшельських островах.

Так, як повідомили джерела в правоохоронних органах, Олена Зеленська з дітьми та друзями вилетіла рейсом Turkish Airlines 5 січня з Києва до Стамбула, де пересіла на рейс до Сейшелів.

Джерела повідомили, що у цій поїздці сім’ю президента супроводжували співробітники Управління державної охорони.

А з публікацій дочки куми Зеленських, яка також супроводжувала першу леді у поїздці, журналісти змогли встановити, що вони зупинилися у 5-зірковому готелі елітної мережі Hilton.

Зазначається, що в такий сезон року гостям пропонують зупинитися у віллі з просторою терасою біля моря близько $1000 на добу.

16 січня, згідно з джерелами видання у правоохоронних органах, дружина президента повернулася з дітьми через Стамбул до Києва.

До 11 січня президент Зеленський відпочивав на гірськолижному курорті “Буковель” на Івано-Франківщині. Після повернення першої леді зустрічали автомобілі УДО на злітно-посадковій смузі через окремий термінал міжнародного аеропорту “Бориспіль”.

Вартість супроводу осіб на аеродромі становить близько 3500 грн за особу, проте видання дізналося, що заявку на супровід здійснювало Державне управління справами. Журналісти припускають, що його могли оплачувати коштом державного бюджету.

Також в УП припустили, що поїздку намагалися приховати, про що свідчать кілька обставин. Зокрема, машини мали оперативні номерні знаки та їхали з порушенням швидкісного режиму. Крім того, їх не зупиняли та не перевіряли на в’їзді на режимний об’єкт із державними дачами у Козині під Києвом та на виїзді з термінала аеропорту.

Back to top button