Україна

Зеленський – про перевірку укриттів: результати невтішні


Зеленський - про перевірку укриттів: результати невтішні

В найближчу п’ятницю мають бути підготовлені проекти рішень – і щодо тих, хто відповідальний, і щодо забезпечення належного рівня захисту для людей в усіх українських містах.

На засіданні Ставки головнокомандуючого у понеділок, 12 червня, обговорювався стан укриттів та бомбосховищ в Україні. Про це у вечірньому відеозверненні розповів президент Володимир Зеленський, заявивши, що результати невтішні.

“Була на Ставці сьогодні й підсумкова доповідь щодо готовності та неготовності укриттів по всій країні, у найбільших містах і в Києві. Доповідали міністри Клименко, Камишін і Кубраков. Результати, м’яко кажучи, невтішні”, – сказав президент.

За його словами, уже в найближчу п’ятницю мають бути підготовлені відповідні проекти рішень – і щодо тих, хто відповідальний, і щодо забезпечення належного рівня захисту для людей в усіх українських містах.

Нагадаємо, під час повітряної атаки на Київ 1 червня в Деснянському районі загинули дві жінки і 9-річна дівчинка, які в цей час перебували на вулиці, намагаючись потрапити до зачиненого укриття на території поліклініки.

Третина укриттів в Україні неробочі

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button