Україна

Роботу ТСК з розслідування смерті депутата Полякова продовжено на півроку


Роботу ТСК з розслідування смерті депутата Полякова продовжено на півроку

Призначено значну кількість судових експертиз, які у зв’язку з військовою агресією РФ проти України нині не завершені.

 
Верховна Рада продовжила роботу Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування обставин смерті народного депутата України Антона Полякова на 6 місяців. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.
 
У висновках ТСК наголошується, що досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом смерті (вбивства) народного депутата України Полякова триває.
 
У ході досудового розслідування призначено значну кількість судових експертиз, які у зв’язку з військовою агресією РФ проти України нині не завершені.
 
У ході досудового розслідування необхідно провести певний обсяг додаткових слідчих та процесуальних дій з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин смерті Полякова та встановлення істини у кримінальному провадженні.
 
Нагадаємо, Тимчасову слідчу комісію з розслідування смерті народного депутата Антона Полякова було створено 18 листопада 2021 року.
Поляков помер у ніч на п’ятницю, 8 жовтня. Йому стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button