Україна

Рідні захисників Азовсталі зустрінуться з Ердоганом

Рідні захисників Азовсталі зустрінуться з Ердоганом

Фото: t.me/polkazov

Ситуація з Азовсталлю погіршується з кожною годиною

Дружини українських бійців уже вилетіли до Стамбула для зустрічі з турецьким лідером. Жінки проситимуть екстракцію для захисників Азовсталі.

Рідні бійців Азова вирушили до Туреччини, щоб подякувати президенту Реджепу Тайіпу Ердогану за підтримку у питанні порятунку захисників Маріуполя. Про це написала у Facebook дружина одного з військових Азова Наталія Зарицька.

“Ми, рідні захисників Маріуполя, які перебувають на Азовсталі, вирушили до Стамбула подякувати президенту Туреччини Реджепу Ердогану за підтримку у питанні порятунку та евакуації наших рідних до Туреччини”, – повідомила Зарицька.

Вона також зазначила, що рідні бійців просять Ердогана об’єднати зусилля з лідером Китаю Сі Цзіньпінем та разом допомогти звільнити наших героїв. Тому що Путіну буде важко відмовити, якщо до нього звернеться як посередник у питанні екстракції саме Сі Цзіньпінь, вважає Зарицька.

Раніше повідомлялося, що армія РФ скинула на Азовсталь запальні бомби. Ворог атакує українських захисників з неба, моря та землі, а вчора вперше застосували проти них запальні чи фосфорні бомби.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button