Україна

Рідкісний трофей: ЗСУ захопили на Харківщині ворожу Канонаду


Рідкісний трофей: ЗСУ захопили на Харківщині ворожу Канонаду

Рідкісна та сучасна російська командно-спостережна машина захоплена українськими військами.

 
Українські військові на Харківщині захопили сучасну російську командно-спостережну машину Канонада. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.
 
“Рідкісна і сучасна російська командно-спостережна машина 1В1003 на базі БТР-80 комплексу управління артилерією 1В198 Канонада захоплена українськими військами на Харківщині”, – сказано в повідомленні.
 
Зазначимо, що Канонада призначена для автоматизації управління вогнем підрозділів ствольної та реактивної артилерії, оснащених автоматизованими системами наведення та вогню. Загалом, ці засоби автоматизації забезпечують відкриття вогню по розвіданій та відміченій засобами підрозділу цілі при розгортанні у бойовий порядок з ходу в термін не більше чотирьох хвилин, а при розташуванні вогневих засобів підрозділу на підготовлених вогневих позиціях – не більше 40 секунд.
 
Раніше повідомлялося, що ЗСУ на Ізюмському напрямку вперше захопили російську станцію радіолокації контрбатарейної стрільби Зоопарк-1М.
 
Нагадаємо, що на Харківщині підрахували трофейну техніку Росії. Українським військовим у результаті контрнаступу дісталося 227 одиниць техніки ворога.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button