Україна

РФ задіє на півдні мобільні резервні підрозділи – розвідка


РФ задіє на півдні мобільні резервні підрозділи - розвідка

Росія продовжує прискорювати спроби створити нові підкріплення для війни в Україні. Батальйони нового 3-го армійського корпусу залишили свою базу під Москвою.

ЗСУ з початку тижня ведуть успішний наступ на південному фронті. РФ намагатиметься закрити проломи мобільними резервними підрозділами. Про це повідомляє розвідка Британії.

Зазначається, що українські бронетанкові війська з понеділка продовжують наступ на Південне угруповання військ РФ на кількох напрямках на півдні країни. При цьому ЗСУ місцями відсунули лінію фронту на деяку відстань, використовуючи відносно слабко укріплену російську оборону.

“Відповідно до своєї доктрини Росія, швидше за все, тепер спробує закрити проломи у своїй лінії, використовуючи заздалегідь визначені мобільні резервні підрозділи. Серед них, ймовірно, будуть і представники Східного угруповання військ”, – заявили в Міноборони Британії.

За даними розвідки, Росія продовжує прискорювати спроби створити нові підкріплення для війни в Україні. Батальйони нового 3-го армійського корпусу залишили свою базу під Москвою до 24 серпня, і цілком імовірно, що їх перекинуть в Україну.

“Оперативна ефективність цих підрозділів невідома. У 3-му армійському корпусі, швидше за все, не вистачає особового складу, і ці війська мають обмежену підготовку”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Збройні сили України днями почали наступальні дії з багатьох напрямків на півдні країни.

Також повідомлялося, що за день українські захисники завдали ударів по чотирьох пунктах управління ворожих військ та чотирьох транспортних артеріях. Було ліквідовано 117 окупантів.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button