Україна

РФ за день сім разів обстріляла Сумщину та Чернігівщину

РФ за день сім разів обстріляла Сумщину та Чернігівщину

Фото: t.me/mvs_ukraine

Наслідки російського обстрілу

Уночі ворог обстрілював прикордоння Сумщини, вранці – Шосткинський район. Також понад 20 вибухів зафіксовано на прикордонній території Чернігівської області.

Російські загарбники у п’ятницю, 10 червня, вже сім разів обстріляли прикордонні регіони Сумської та Чернігівської областей, повідомляє прес-служба МВС.

“Сьогодні ворожі міномети та артилерія вже сім разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що сьогодні вночі прикордонники зафіксували три мінометні обстріли прикордоння Сумщини. Ворог випустив близько 20 мін калібру 120 мм з боку російських населених пунктів Зерново та Стражево Брянської області.

Крім того, ще 10 російських боєприпасів, випущених з боку російського села Попівка Курської області, розірвалися у Шосткінському районі близько 11 години.

Також повідомляється, що вранці війська РФ тричі обстріляли зі ствольної артилерії та мінометів Чернігівщину. Зафіксовано понад 20 вибухів на прикордонній території Новгород-Сіверського району.

Нагадаємо, кількома днями раніше на Сумщині ворожий обстріл зруйнував приміщення Держприкордонслужби.

А ввечері 6 червня прикордонники тричі фіксували обстріли із Росії. Стріляли по Городнянському району Чернігівщини, а також по Сумському та Охтирському районах Сумщини.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button