Україна

РФ випустила по Харківщині п’ять ракет


РФ випустила по Харківщині п ять ракет

Атака велася з території Бєлгорода. Одна з ракет ударила по Слобідському району Харкова.

 
Війська РФ випустили по Харківській області понад п’ять ракет з Бєлгорода. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 
“Сьогодні близько 5-ї ранку Штаб оборони зафіксував запуск понад п’яти ракет з Бєлгорода. Одна з ракет вдарила в межах Слобідського району Харкова. Ракетні удари пошкодили житлові будинки, виникли кілька пожеж у Золочівській громаді”, – зазначив губернатор.
 
Протягом доби російські окупаційні війська інтенсивно обстрілювали Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області. Також атаки з РСЗВ зазнали Салтівського району Харкова, де пошкоджені багатоповерхові житлові будинки та критична транспортна інфраструктура.
 
Синєгубов наголосив, що вночі у середу ворожі удари посилилися. Після 21:00 внаслідок обстрілу почалася пожежа у фермерському господарстві Чугуївського району, а після 23:00 у Золочівській громаді Богодухівського району спалахнув гараж та автомобілі.
 
За даними Центру екстреної медичної допомоги, у Золочеві з вибуховими травмами госпіталізували 22-річного чоловіка, його стан – середньої тяжкості.
 
Як уточнили в ДСНС, минулої доби на Харківщині через обстріл виникли дев’ять пожеж. Горіли приватні житлові будинки, адміністративна будівля, гаражі, автотехніка та екосистеми.
 

 
Нагадаємо, вночі 16 серпня Харків зазнав одного з наймасовіших обстрілів – ворог випустив по місту сім ракет.
 
Удар РФ по Одещині: зросла кількість поранених
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button