Україна

РФ вдарила по центру села на Чернігівщині: троє поранених


РФ вдарила по центру села на Чернігівщині: троє поранених

Буда-Вороб’ївська постійно потрапляє під ворожі обстріли. Із села вже виїхала половина мешканців.


Армія РФ у вівторок, 4 липня, завдала удару по центру села на Чернігівщині, унаслідок чого дістали поранення троє людей. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у Telegram.
 
“Ворог завдав потужного удару по центру села Буда-Вороб’ївська Новгород-Сіверського району. Як наслідок – троє поранених. Двох поранених довелося евакуйовувати ще під час обстрілу”, – написав він.
 
За словами чиновника, двох людей вивезли з місця обстрілу і передали медикам “швидкої”. Третій постраждалий звернувся по допомогу сам.
 
“Тисну руку начальнику Новгород-Сіверської РВА Сергію Сергієнку та його заступнику Олександру Селіверстову. Адже вони особисто вивозили людей, а Олександр безпосередньо наклав турнікети двом чоловікам. Поранених передали “швидкій”. Третій постраждалий звернувся за медичною допомогою сам. Усі мають стан середньої тяжкості”, – розповів Чаус.
 
Він також наголосив, що Буда-Вороб’ївська постійно потрапляє під обстріли. За цей час із села виїхала половина мешканців. Втім, ще понад півтори сотні досі залишаються.

Нагадаємо, сьогодні зранку в результаті ворожого обстрілу Херсона загинули двоє цивільних. А число жертв російського удару дронами по Сумах зросло до трьох. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button