Україна

РФ вдарила по населених пунктах на Донбасі, є загиблі


РФ вдарила по населених пунктах на Донбасі, є загиблі

Минулої доби на Донеччині загинули щонайменше 19 людей, ще двоє отримали поранення.

У ніч на 11 липня війська РФ завдали п’яти ракетних ударів і чотирьох масованих артилерійських обстрілів по населених пунктах на адмінкордоні Луганської та Донецької областей. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Вони застосовують авіацію, ствольну та реактивну артилерію, намагаючись прорватися з Лисичанського та інших напрямків на Сіверськ та Слов’янськ, але вже більше тижня ці спроби безуспішні, намагаються просуватися з боку Попасної”, – зазначив він.

За словами Гайдая, щодня українські війська знищують склади боєприпасів супротивника. Черговий склад було знищено у ніч на понеділок у Луганську.

“Постачання боєкомплектів на позиції у них порушено, проте ці втрати ще не досягли критичної межі – запасів у росіян занадто багато”, – заявив голова ОВА.

Як повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, минулої доби в області загинули щонайменше 19 людей, ще двоє отримали поранення.

Так, рятувальники ДСНС виявили під завалами житлового будинку, знищеного внаслідок обстрілу Часового Яру, тіла ще трьох людей. Загалом внаслідок ракетного удару там загинули 18 людей.

Крім того, ще одна людина загинула у Зайцевому.

Нагадаємо, на Донеччині в неділю, 10 липня, в результаті обстрілів російськими окупантами було поранено п’ятьох мирних жителів, двоє загинули.

Також повідомлялося, що війська РФ обстріляли Бахмут запалювальними снарядами.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button