Україна

РФ умисно вбиває немовлят уві сні – МЗС Литви


РФ умисно вбиває немовлят уві сні – МЗС Литви

За вбивство мирних жителів, зокрема, дітей, повинні бути серйозні та негайні наслідки, а не безкарність, заявив Ландсберґіс.

Міністр закордонних справ Литви Ґабріелюс Ландсберґіс назвав атака російського БПЛА на багатоповерхівку в Одесі “абсолютно жахливим вбивством українців”. Про це він написав у неділю, 3 березня, в соцмережі X.

“Це абсолютно жахливе вбивство. Умисно вбиваючи немовлят уві сні, Росія заявляє про явну зневагу до будь-яких мирних угод, минулих чи майбутніх. Повинні бути серйозні та негайні наслідки, а не безкарність”, – наголосив литовський міністр.

Як повідомлялося, у неділю рятувальники завершили пошукові роботи в Одесі, де внаслідок російського удару загинуло 12 людей, у тому числі п’ятеро дітей. Увечері рятувальники деблокували тіло останньої дитини – дівчинки 2016 року народження. Перед цим деблокували тіло її 10-річного брата. Найменшій жертві цього терористичного удару, хлопчику Тимофію, було усього 4 місяці. Нагадаємо, вночі 2 березня російський дрон-камікадзе знищив цілий під’їзд багатоповерхівки в Одесі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button